Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Aquesta setmana, al Centre Especial de Treball...
29/09/2017 14:05:37 , BarcelonaEls usuaris i usuàries del Centre Especial de Treball de Femarec, a banda de l’activitat laboral, realitzen altres activitats socials, culturals, esportives i formatives per tal d’aconseguir una plena inclusió en la societat... Us expliquem dues d’aquesta setmana!

 

Donació de material d’oficina per treballar a Sri Lanka

Una de les seccions del nostre Centre Especial de Treball, és la distribució de material d’oficina per a empreses. Des d’aquí, s’ha decidit fer repartiment de llapis de colors i retoladors nous amb estoc sobrant, per a entitats socials i ONG que ho puguin necessitar. Aquesta setmana, concretament, han vingut a recollir-ho de l’organització nsp3 Ayuda Sri Lanka. L’entitat intenta millorar les condicions de vida dels habitants de les poblacions afectades pel tsunami de l’any 2004. El material arribarà durant el proper mes d’octubre perquè nens i nenes puguin fer-los servir a l’escola i a casa seva.

 

Un usuari del Centre Especial de Treball seleccionat per l’Special Olympics Catalunya

El darrer cap de setmana, entre els dies 22 i 24 de setembre, va dur-se a terme la 8a edició del campionat internacional Ciutat de Barcelona de Futbol Sala Special Olympics-Acell. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, les seleccions d’Special Olympics Catalunya, Madrid i Mónaco, així com els equips Ajax Only Friends dels Països Baixos i Burnley FC d’Anglaterra, van veure’s sobre el terreny de joc. El nostre usuari treballador Dani Cruz va formar part de l’equip català, que va quedar finalment en segona posició.

 

El Centre Especial de Treball de Femarec

El Centre Especial de Treball és un centre que ofereix serveis i productes amb valor social per empreses. 150 persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental compten aquí amb un lloc de treball que els ajuda a aconseguir la seva inclusió en la societat. Però no tota la intervenció s’enfoca en l’àmbit de la feina, sinó que també s’organitzen activitats de caire social, cultural, esportiu i de formació per tal d’aconseguir una inclusió total.Tags: discapacitat,salut mental,malaltia mental,Centre Especial de Treball,serveis CET,gestió de residus,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
 
ba7adfe3049cfa743fb24442589e28ef, 06/10/2017 17:17:38 Denunciar comentari

arachni_text


arachni_text, 06/10/2017 17:17:37 Denunciar comentari

arachni_text


arachni_text, 06/10/2017 17:17:37 Denunciar comentari

arachni_text


arachni_text, 06/10/2017 17:17:36 Denunciar comentari

arachni_text


arachni_text, 06/10/2017 17:17:36 Denunciar comentari

arachni_text)


1 2 3 
 
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web