Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Preguntes freqüents a les entrevistes de treball (III)
27/09/2017 15:40:51 , BarcelonaEn capítols anteriors, us hem explicat les preguntes més freqüents a entrevistes i algunes qüestions típiques sobre la teva formació. Avui us portem respostes per a quan us interpel·lin pel que fa a la vostra experiència de treball. N’hi ha moltes més, així que continuarem amb més pròximament.

 

Quines tasques feies al teu darrer lloc de treball/ a feines prèvies?

Aquesta és una pregunta de les més clàssiques. La persona que t’entrevista vol saber si saps fer el que la feina exigeix. Hauràs de tractar respondre explicant aquelles tasques que més relacionades estiguin amb el nou lloc de treball. Cal demostrar que dominem les tasques que necessiten cobrir.

 

Quina ha estat la feina més avorrida que has fet?

Òbviament, no causarà bona impressió que esmentis una tasca que hagis de realitzar en el nou lloc de treball. La teva millor opció és parlar d’alguna feina amb poca relació. No obstant, sempre tractant de destacar la part positiva d’haver fet aquesta tasca Per exemple: havia d’atendre les queixes dels clients enfadats, però em va servir per entendre millor les persones i gestionar crisis.

 

I el treball més interessant?

Just al contrari que a l’anterior qüestió, aquí hauràs de centrar-te en les tasques relacionades amb la vacant, demostrant de nou la teva capacitat així com també la teva empenta.

 

Per què has canviat de feina tan sovint?

És possible que en el teu currículum es relacionin diversos llocs de treball en els quals no s’ha estat molt de temps. Les raons poden ser moltes, però la persona que et fa l’entrevista vol saber si és perquè no ens agrada estar molt temps a una mateixa empresa. Els processos de selecció de personal són costosos i quan es selecciona un candidat es vol que duri bastant temps. Per tant, caldrà fer saber si aquesta gran quantitat de canvis és perquè el sector de treball funciona així (temporalitat, substitucions, treball per projectes...). I, si no, fóra bo explicar, si és el cas, que s’ha tractat d’oportunitats que t’han sorgit i que no volies desaprofitar, gràcies a les quals has après molt. Evita dir que t’has canviat cercant millores salarials. Tracta sempre de ser positiu, destacant que la teva implicació és absoluta.

 

A Femarec t’ajudem a trobar treball

A Femarec realitzem accions de formació i acompanyament en la recerca de treball per a persones a l’atur de Barcelona. Des del 1991, desenvolupem aquests cursos i tallers pels quals ja han passat més de 20.000 participants, i 1 de cada 3 ha aconseguit una feina. Totes les nostres accions són gratuïtes pels alumnes, ja que estan finançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC),Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,agència de col·locació,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web