Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Preguntes freqüents a les entrevistes de treball (II)
20/09/2017 13:25:55 , BarcelonaLa setmana passada us vam explicar com respondre a unes quantes preguntes freqüents a entrevistes de feina, però n’hi molt més! En aquest article, us relacionem unes quantes que et poden fer sobre la teva formació.

 

Per què vas cursar els teus estudis?

Segurament, el que vol saber la persona que et fa l’entrevista de feina és si vols el lloc de treball per vocació o si, pel contrari, hi has arribat per obligació o accident. Vol saber si has canviat d’estudis en alguna ocasió, si has deixat sense completar cursos, el que podria entendre’s com falta de constància. Has d’evitar respondre en aquest sentit. Si fos el cas, podries dir que vas començar una formació concreta però vas anar descobrint que, relacionada amb aquesta, senties especial atracció per una àrea més específica, i per això vas especialitzar-te.

 

Per què vas deixar els teus estudis?

És possible que, al teu currículum, consti un curs que no vas acabar. Segurament et preguntin al respecte, per saber si ets constant o no. Si la formació no té gaire a veure amb el lloc de treball, es pot respondre tranquil·lament que no es tractava de la nostra veritable vocació. Si estan lligats amb la feina, hem de deixar clar que els volem reprendre, però explicar el motiu pel qual es van abandonar (possiblement algun de tipus personal).

 

Quins cursos has fet darrerament?

Un candidat que es recicli, és un candidat interessant, perquè demostra constància i ganes de millorar. Si no s’han fet cursos durant l’últim any, cal argumentar bé el motiu, explicar si ha estat per la intensitat del lloc de treball, per exemple. En qualsevol cas, cal tractar d’aportar qualsevol formació, encara que hagi estat interna dins la teva empresa o de caire autodidacta mitjançant seminaris, webinars, cursos en vídeo, pàgines web...

 

Quins cursos necessitaries fer per reciclar-te?

La persona que t’entrevista, amb aquesta pregunta, vol que facis una autoanàlisi. Com sempre, sigui el que sigui, has d’insistir en la voluntat de fer aquests cursos aviat. Si els idiomes no són imprescindibles pel lloc de treball, és un àrea transversal que sempre està bé millorar. Tracta de no donar a entendre que no tens coneixements suficients en algun aspecte essencial per a la feina en qüestió.

 

A Femarec t’ajudem a trobar feina

A Femarec duem més de 25 anys realitzant accions de formació i acompanyament en la recerca de treball per a persones a l’atur de Barcelona. Es tracta de cursos i tallers sense cap cost ja que estan finançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Dels nostres més de 20.000 participants, 1 de cada 3 ha aconseguit una feina.Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,agència de col·locació,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web