Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Nou servei de préstec de vaixella del Centre Especial de Treball
01/09/2017 14:37:40 , BarcelonaEl Centre Especial de Treball de Femarec, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, ha desenvolupat un nou servei de préstec de vaixella per actes, festes i celebracions. 

Servei gratuït per entitats i associacions de Barcelona

Aquest nou servei s’ofereix gratuïtament a totes les entitats i associacions de la ciutat de Barcelona que tinguin previst organitzar un esdeveniment públic que precisi de plats (de diversos tipus), gots, tasses, safates i coberts. Actualment, es poden sol·licitar els suficients per atendre fins a 500 comensals. Femarec s’encarregarà de proveir els materials que es demanin i de netejar-los de nou després del seu ús.

Les entitats i associacions interessades poden sol·licitar-ho presencialment al Centre Especial de Treball de Femarec (c/ Maresme 59, districte de Sant Martí de Barcelona) o a través del correu electrònic vaixella@femarec.cat o el telèfon 93 303 65 00. 

El treball de Femarec per la prevenció dels residus

El Centre Especial de Treball de Femarec, des de la seva creació el 1993, s’ha especialitzat en la gestió i recuperació de residus de diversos tipus. Amb aquest nou servei, es referma el treball de l’entitat en aquest àmbit ja que, sovint, per aquest tipus d’ocasions, es fa servir utillatge de cuina de plàstic (d’usar i llençar) que acostuma a acabar a les escombraries com a rebuig (al contenidor gris) i que, per tant, no es reciclen.

Gràcies a aquesta iniciativa, s’evitarà comprar i llençar una vaixella de plàstic cada cop que s’organitzi un acte, amb tots els beneficis pel medi ambient que això suposa: estalvi de material, reducció de residus generats... Aquest servei s’emmarca en l’Estratègia Zero impulsada des de l’Ajuntament de Barcelona, que té com objectiu la reducció dels residus municipals, el foment de la reutilització de recursos i matèries primeres, la recuperació d’objectes i materials, la millora de la qualitat de la recollida selectiva de residus... 

El Centre Especial de Treball de Femarec

El Centre Especial de Treball de Femarec és un centre que ofereix béns i serveis amb valor social per empreses. Això és gràcies a que compta amb aproximadament 150 treballadors i treballadores amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental. Aquí tenen una feina digna i remunerada. En general, el col·lectiu és un dels que més dificultats tenen per inserir-se laboralment, amb una taxa d’activitat de només el 33,9% i d’atur del 31%, números molt per sota als corresponents a la resta de la població, amb una taxa d’activitat del 81,8% i una taxa d’atur del 20,9%.(dades de l’Institut Nacional d’Estadística corresponents a l’any 2015, l’últim amb informació sobre el col·lectiu de persones amb discapacitat).Tags: Centre Especial de Treball,serveis CET,integració laboral,gestió de residus,CET,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web