Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec inicia nous cursos al setembre
29/08/2017 11:52:39 , BarcelonaFemarec inicia durant el mes de setembre diversos cursos de formació ocupacional per ajudar-te a trobar treball i també cursos de formació continuada per actualitzar-te en el teu sector professional. Aquestes són les formacions que iniciem i que es duran a terme a les nostres instal·lacions del carrer Sardenya 68 de Barcelona:

 

Curs d’Auditoria

L’objectiu d’aquesta formació és capacitar-te per treballar en l’àmbit de la gestió administrativa i comptable per auditoria.

El curs inicia el 2 de setembre amb una durada de 120 hores en horari de matí de 8:00 a 14:00 hores.

Si t’interessa, pots inscriure’t a través d’aquest formulari.

 

Curs d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

L’objectiu d’aquesta formació és capacitar-te per donar atenció física, sociosanitària i psicosocial a persones dependents. Podràs treballar com a cuidador de persones amb discapacitat i/o dependents o com auxiliar de geriatria en centres de dia o residències.

El curs té una durada de 450 hores durant les quals es tractaran temes com l’acollida de les persones dependents, l’organització d’activitats, l’atenció higiènic-sanitària o sociosanitària, el suport psicosocial, etc. També obtindràs el certificat de professionalitat per acreditar els coneixements adquirits.

El curs inicia el 4 de setembre en horari de matí de 9:00 a 14:00 hores.

Si t’interessa, pots inscriure’t a través d’aquest formulari.

 

Curs de Neteja en espais oberts i industrials

Aquest curs es dirigeix a professionals que realitzen tasques de neteja en espais oberts, instal·lacions i equipaments industrials, utilitzant els mitjans, útils i vehicles adequats a cada espai i/o equipament per aconseguir un òptim nivell de neteja i higiene. Els llocs de feina relacionats són operari de manteniment del clavegueram, operari de neteja viaria, peó de recollida de residus, i similars.

Amb la superació d’aquesta formació, obtindràs el certificat de professionalitat corresponent que et servirà per acreditar els teus coneixements.

El curs té una durada de 210 hores i s’inicien dues edicions: una el 4 de setembre en horari de matí i una altra el 14 de setembre en horari de tarda.

Si t’interessa, pots inscriure’t a través d’aquest formulari.

 

Curs d’Intervenció en l’atenció sociosanitària en institucions

Curs dirigit a aquells professionals que volen actualitzar-se o acreditar coneixements en l’atenció sociosanitària de persones dependents.

El curs té una durada de 70 hores durant les quals es tractaran temes com l’acollida de les persones dependents, l’atenció sociosanitària etc.

El curs inicia el 8 de setembre en horari de tarda de 15:00 a 21:00 hores.

Si t’interessa, pots inscriure’t a través d’aquest formulari.

 

Curs d’Estratègies personals de control de l’estrès, burnout i altres

Curs dirigit a professionals que volen millorar les seves capacitats laborals relacionades amb diferents cingles psicosocials.

S’inicia el proper dia 22 de setembre i finalitza el 27 d’octubre. Té una durada de 30 hores i l’horari serà de dimecres i divendres de 15:00 a 18:00 hores.

Si t’interessa, pots inscriure’t a través d’aquest formulari.

 

25 anys d’experiència en formació

Femarec porta més de 25 anys de trajectòria desenvolupant cursos dirigits a persones a l’atur i treballadors/es. La nostra oferta formativa no té cap cost pel participant gràcies a la col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consorci de la Formació Continua de Catalunya. Actualment ja han passat per les nostres aules de formació gairebé 200.000 persones aturades i en actiu.Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Continuada,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,orientació,formació continuada,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web