Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Catalunya lidera la creació de treball
28/07/2017 13:52:03 , BarcelonaL’Institut Nacional d’Estadística va publicar dijous els resultats de l’Enquesta de Població Activa (EPA) corresponents al segon trimestre de l’any.

 

Xifres del treball a Catalunya i a Barcelona

Aquest segon trimestre de l’any, el nombre de persones a l’atur ha estat el més baix des del 2008. Barcelona ha tancat aquest període amb 362.400 persones desocupades, el que es correspon amb una taxa d’atur del 13,03% (era del 14,69% fa tres mesos). Per la seva banda, pel que fa al conjunt de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha registrat un descens de 79.200 inscrits. Així, el nombre d’aturats es situa en 497.400 persones, el que suposa una taxa d’atur del 13’2%.  

Aquestes estadístiques dades són les més positives per aquest període de tot l’estat espanyol, i és la segona comunitat autònoma pel que fa a la creació de treball durant tot l’últim any.

 

Troba treball amb els cursos de Femarec

El proper mes de setembre, iniciem nous cursos per a persones en situació d’atur i també per a treballadors/ores en actiu. En qualsevol cas, l’oferta de cursos de Femarec per aconseguir o mantenir una  feina amb inici al proper setembre, és la següent:

Per a persones a l’atur (inscriu-te aquí):

  • Curs d’Auditoria (120 hores), a partir del 2 de setembre pels matins.

  • Curs d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (450 hores), a partir del 4 de setembre en horari de matins.

  • Curs de Suport en l'organització d'intervencions en l'àmbit institucional (100 hores), amb inici el proper 31 d’agost per les tardes.

  • Curs d’Intervenció en la atenció sociosanitaria en institucions (70 hores). Començarà el proper 8 de setembre i s’impartirà en horari de tardes

  • Curs de Neteja en espais oberts i instal·lacions industrials (210 hores). Dues edicions: una en horari de matins a partir del 4 de setembre i la segona, per les tardes a partir del 14.

Cursos per a treballadors en actiu (inscriu-te en aquest formulari)

  • Estratègies personals per al control de l'estrès, burnout i altres cingles psicosocials (30h). Del 22/09 al 27/10, en horari de dimecres i divendres de 15 a 18 hores.

Tots s’imparteixen a Barcelona.

 

Cursos 100% subvencionats pel SOC i CONFORCAT

Tota la nostra oferta de formació no té cap cost pel participant gràcies a la col·laboració del Consorci per a la Formació Continua de Catalunya i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).Tags: Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,ocupació,Formació,integració laboral,agència de col·locació,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web