Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

El Centre Especial de Treball durant el 2016
14/07/2017 14:37:28 , BarcelonaL’any 2016, el Centre Especial de Treball de Femarec va assegurar una feina a 151 persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental... Saps que més van aconseguir?

 

Els resultats de la nostra feina

El nostre servei de Gestió de residus va recollir 2.603,7 tones de 66 tipus de residus banals diferents (paper, cartró, plàstic...) i de 2.502,2 tones de residus especials i/o perillosos, els quals també gestionem. Per a això, es van haver d’efectuar quasi 16.000 recollides en casa de les nostres 545 empreses client.

En el marc del nostre servei de Destrucció confidencial de documentació, es van destruir 801,83 tones de material provinents de 332 empreses. Aquest servei s’encarrega de triturar tant documentació en suport paper o informàtic com altres materials per protegir la identitat de les marques (falsificacions, mercaderia amb tares, restos d’stock, uniformes antics...)

A la nostra secció de Recuperació i reparació de màquines i dispositius varis, es van recuperar i, per tant, es va evitar haver de llançar, 7781 cafeteres, 588 fonts d’aigua i quasi 25000 equips de subministrament de begudes gasificades, entre d’altres.

D’altra banda, pel que fa al treball manipulatiu que també duem a terme, es van muntar i subministrar més de 2000 lots de Nadal, unes 400 canastretes per nadons, casi un miler de regals solidaris per Nadal i per Sant Jordi, es va digitalitzar més de 8000 documents i papers i es van vendre més de 200.000 productes d’oficina, entre d’altres.

 

Treball i integració social

A banda d’efectuar una feina absolutament necessària, el col·lectiu de persones amb discapacitat que treballa al CET compta també una sèrie d’accions que complementen la seva integració a nivell social. Per exemple, parlem de la Companyia Pot Teatre o del projecte de rehabilitació mitjançant el teatre (en què participen una vintena de treballadors i treballadores), els nostres equips de futbol (amb la participació d’unes 15 persones), l’Espai de les Famílies (dirigit a tots els seus familiars), els Tallers Ambientals (en el marc del qual van visitar-nos 34 nens i nenes de primària) o el Centre de Dia de Salut Mental (on es realitzen activitats diàries per a 64 treballadors i treballadores amb malaltia mental).

 

El Centre Especial de Treball

El CET és un centre on aproximadament 150 persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental realitzen serveis i produeixen béns principalment dirigits a empreses, les quals d’aquesta manera reforcen la seva responsabilitat social corporativa. Amb tot, gràcies al CET és possible afavorir la integració laboral dels seus treballadors i treballadores, que, a més, compten amb un seguit de serveis socials complementaris a l’activitat laboral.Tags: responsabilitat social,salut mental,discapacitat,malaltia mental,Centre Especial de Treball,ocupació,RSC,integració laboral,serveis CET,gestió de residus,discapacitats,CET,canastretes,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web