Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Èxit rotund de la paradeta de Sant Jordi de Femarec
19/05/2017 8:19:48 , BarcelonaAquest any els participants del Servei d’Integració Sociolaboral juntament amb els del TAS Caviga de Femarec, van muntar una paradeta en motiu de la diada de Sant Jordi.

El projecte va consistir en dissenyar, pintar i comercialitzar dos models de tasses amb dos motius de Sant Jordi. Una d’elles portava un drac [acompanyat de la frase “et menjaria a petons” i, l’altra tassa, una princesa amb la frase “t’estimo del dret i del revés”.

EN NOMÉS 3 HORES ES VAN VENDRE TOTES LES TASSES!

De les 75 tasses elaborades, 39 es van vendre a la paradeta de Sant Jordi situada a la Plaça de Sants i, les 36 restants, es van vendre a través de comandes.

Gràcies a aquest projecte, els participants han pogut posar en pràctica diverses competències que els ajudaran a aconseguir el seu objectiu de desenvolupar i adquirir habilitats laborals que els permetin accedir al mercat laboral. Concretament, han millorat aspectes com l’autonomia, la responsabilitat, el treball en equip i les relacions interpersonals.

Després de l’èxit aconseguit, es va obrir una segona opció de comandes de tasses que serà entregada a finals del mes de maig.

Amb els diners recaptats de la venda de les tasses, els participants realitzaran una activitat de lleure que decidiran i organitzaran ells mateixos.

Moltes felicitats per l’èxit aconseguit!


 [GRG1]Tags: salut mental,Centre de Dia,discapacitat,malaltia mental,ocupació,integració laboral,FemVia,orientació,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web