Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Cursos per persones a l’atur de maig
02/05/2017 17:21:23 , BarcelonaEl maig, a Femarec comencem tres noves formacions 100% subvencionades dirigides a persones a l’atur.

 

Curs de Gestió de residus

L’objectiu d’aquesta formació és capacitar-te per entrar a treballar en instal·lacions de tractament i eliminació de residus o als serveis municipals de recollida urbana d’escombraries.

 

El curs té una durada de 400 hores durant les quals es tractaran aspectes de la recollida, transport, tractament i gestió de residus urbans o municipals, inerts o bé industrials. Amb la superació d’aquesta formació, obtindràs el certificat de professionalitat corresponent per acreditar els teus coneixements.

 

Comença el proper 4 de maig en horari de 14:15h a 20:15h al carrer Sardenya 68 (08005, Barcelona).

 

Si t’interessa, pots inscriure’t a través daquest formulari.

 

Curs d’Operador de màquines, eines i manipulats de subconjunts

Aquesta formació de 540h està dirigida específicament a persones amb discapacitat que vulguin començar a treballar com a peons en plantes de producció o tallers del sector industrial, seguint les instruccions de tècnics superiors i dels procediments establerts.

 

El programa inclou temes sobre els processos productius (muntatge de components, tècniques d’envasament i embalatge, emmagatzematge, verificació de components, ruta i ordre de treball, mesures de seguretat i salut, gestió de residus...) i sobre la utilització i manteniment de màquines i utillatge com la màquina retràctil o el carretó elevador. També s’inclou una unitat dedicada al coneixement de l’entorn laboral i l’accés a l’empresa.

 

El curs s’inicia el proper dia 3 en horari de 8h a 14h a les nostres instal·lacions de Barcelona, al carrer Sardenya 68. Inscriu-te mitjançant aquest formulari.

 

Curs d’Auxiliar d’empleat d’oficina

Amb aquesta formació adaptada a persones amb discapacitat, es pretén dotar dels coneixements per dur a terme tasques administratives senzilles tant per treballar en una empresa ordinària com dins de l’Administració Pública.

 

El temari conté formació en habilitats socials i actitudinals, en ubicació professionals i orientació al mercat laboral, tècniques administratives d’oficina i de comunicació i arxiu i, per últim, informàtica i ofimàtica bàsica.

 

La durada del curs són 430h i donarà inici el proper 16 de maig. Les sessions es duran a terme al nostre centre de Barcelona, al carrer Sardenya, en horari de tardes. Ja es poden sol·licitar les inscripcions a través daquest formulari.

 

1 de cada 3 alumnes troba treball

A Femarec tenim més de 25 anys d’experiència desenvolupant cursos dirigits a persones a l’atur o amb discapacitat. Les nostres formacions no tenen cost pel participant gràcies a la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Més de 10.000 alumnes ja han passat per les nostres instal·lacions, i 1 de cada 3 aconsegueix un lloc de treball.

 Tags: salut mental,discapacitat,malaltia mental,ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,orientació,discapacitats,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web