Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Nova homologació per a la impartició de cursos
25/04/2017 15:30:58 , BarcelonaRecentment, Femarec ha estat homologada com entitat formadora de cursos d’operacions de carretons elevadors sota la norma UNE 58451:2016.

 

Curs amb garantia

Amb l’obtenció d’aquesta homologació, Femarec garanteix que el seu programa de formació per als cursos d’operacions de carretons compleix els requisits de la normativa. Per tant, els i les alumnes que obtinguin la condició d’operadors responsables del maneig d’aquest tipus d’equipaments, podran fer-ho d’una forma segura per a les persones i les instal·lacions.

 

Aquesta norma s’aplica a cursos de formació en operacions de carretons fins a 10.000kg de capacitat nominal.

 

Oferta de cursos de Femarec

Actualment, Femarec contempla dins de la seva oferta formativa per a professionals els cursos d’”Operació de carretons Norma UNE 58451” de 24 hores de durada i el d’”Operació de carretons Norma Renovació UNE 58451” de 6 hores.

 

Ambdós pretenen capacitar pel maneig segur d’operacions amb carretons elevadors, formant en la seva conducció i maneig, d’acord a tot allò marcat per la convocatòria en relació a la norma UNE 58451.

 

El temari del nostre programa inclou informació sobre el carretó a utilitzar com tipus de moviments, classificació, els sistemes motrius i hidràulics, panells de control i identificació de símbols, les normes d’us (abans d’arrencar el motor, mesures de prevenció, mesures de protecció) el maneig de càrregues (principis, estabilitat, distribució de la càrrega), les característiques i els tipus de les rodes per carretons... També es dedica una part als carretons de manutenció automotors, donant consells per a la seva utilització (generalitats, qualificació, selecció i deures del conductor, dispositius de seguretat, disposició del local, verificacions diàries, normes per a la càrrega, normes generals de conducció i circulació, normes conducció carretó de forquilla, casos particulars, prohibicions, regles de manteniment, inspeccions, verificacions periòdiques, consignes en cas d’incendi, prescripcions, codi de circulació) i oferint el codi de seguretat per a la seva utilització i manteniment.

 

Com pots inscriure’t als nostres cursos

Revisa l’oferta de cursos que impartim a les nostres instal·lacions per veure les properes convocatòries de formacions dirigides a persones en actiu a nivell particular. En qualsevol cas, Femarec també dissenya programes de formació per actualitzar i ampliar els coneixements de la plantilla de les empreses interessades, així com per a persones desocupades a través de les entitats locals de promoció econòmica amb qui mantenim contacte.

 

Si estàs interessat però no saps quan i on impartim el proper curs, pots deixar-nos les teves dades a través daquest formulari i molt aviat ens posarem en contacte amb tu.

 

 

 

25 anys d’experiència en cursos per a professionals

Femarec té més de 25 anys d’experiència en la realització de cursos dirigits a persones treballadores. Els cursos de carretons que impartim sota la Norma UNE 58451:2016 estan totalment subvencionats gràcies a la col·laboració del Consorci de la Formació Contínua de Catalunya.

 Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Continuada,Formació,formació continuada,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web