Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Propers cursos subvencionats per a persones a l’atur
11/04/2017 17:02:32 , BarcelonaAquest abril, Femarec comença noves formacions totalment subvencionades dirigides a aturats.

 

Curs de Gestió comptable i gestió administrativa per auditoria

Amb aquesta formació, obtindràs les competències necessàries per efectuar la gestió administrativa comptable-fiscal i realitzar les gestions administratives per treballar al  Departament d’Administració de qualsevol empresa.

 

El curs té una durada de 630 hores i el temari inclou temes com la gestió comptable, la gestió fiscal, la implantació i control d’un sistema comptable informatitzat, la planificació de l’auditoria, l’auditoria per a les diferents àrees de l’empresa i entra també en l’ús d’eines d’ofimàtica (sistema operatiu, cerca d’informació, Internet/Intranet, correu electrònic, tractament de textos, fulles de càlcul, bases de dades, presentacions...).

 

Superant la formació, obtindràs el certificat de professionalitat corresponent, un títol oficial que demostrarà els teus coneixements.

 

El curs s’inicia el proper dia 19 en horari de 8h a 14h al nostre centre del carrer Sardenya 68 (08005, Barcelona). Inscriu-te mitjançant aquest formulari.

 

Curs de Gestió de residus urbans i industrials

Amb aquest curs et formarem per treballar en instal·lacions de tractament i eliminació de residus o per formar part dels serveis municipals de recollida urbana de brossa.

 

Durant les 400 hores de formació t’ensenyarem aspectes de la recollida, transport i tractament de residus urbans o municipals, la gestió de residus inerts i la identificació, caracterització i gestió de residus industrials.

 

Ja pots inscriure’t en aquest formulari. Començaràs el proper 24 d’abril en horari de 14:15h a 20:15h. El curs s’impartirà a les nostres aules del carrer Sardenya 68 (08005, Barcelona).

 

En acabar obtindràs un certificat de professionalitat de caràcter oficial per acreditar la teva formació davant d’estaments públics i privats.

 

Altres cursos subvencionats

Aquest mes també comencen tres cursos més especialitzats en els àmbits de la gestió administrativa i de l’atenció sociosanitària en institucions. Són:

  • Enregistrament de dades, de 90 hores, en horari de 14:15 a 20:15h.

  • Gestió operativa de tresoreria, de 90 hores, a partir del 21 d’abril, de 14:15 a 20:15h.

  • Suport psicosocial, atenció relacional i comunicativa en institucions, de 130 hores, a partir del 25 d’abril en horari de 15 a 21h.

 

1 de cada 3 alumnes troba treball

Femarec té més de 25 anys d’experiència en la realització de cursos subvencionats dirigits a persones a l’atur. Tota la nostra oferta formativa no té cost pel participant gràcies a la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) Amb més de 10.000 alumnes, podem dir que 1 de cada 3 dels i de les participants dels nostres cursos de formació professional aconsegueix un lloc de treball.Tags: ocupació,Cursos subvencionats,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,agència de col·locació,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web